Det självklara valet för att bli IREB-certifierad kravhanterare

2017-05-19 Blogg Kravhantering Läst 2103 gånger

REQB och IREB går ihop från och med 1 oktober i år. Läs mer om detta i vårt tidigare blogginlägg. Du som har certifiering i REQB kommer att kunna konvertera din certifiering till IREB utan kostnad. Från hösten kommer IREB att vara den enda standarden för att bli certifierad kravhanterare, och givetvis erbjuder vi på Konsultbolag1 kurser i IREB certifierad kravhanterare redan nu. 

Det finns många anledningar till att välja Konsultbolag1 när du ska boka din utbildning. Vi är givetvis specialister både på krav och test, med därutöver är vi även specialister på pedagogik. Våra lärare håller kurser varje vecka vilket betyder att de är experter på att lära ut till grupper och till individer. Hos oss smiter kunskapen av sig.  

Vår IREB - certifierad kravhanterare följer vårt eget beprövade kurskoncept, vilket ger bästa möjliga förutsättningar för certifiering. Under årens lopp har fler än 1000 personer blivit certifierade efter kurs hos oss. Till skillnad från många andra har vi egenutvecklat kursmaterial med en upparbetad röd tråd. Under kursen har vi massor av övningar med exempelfrågor, och du får tid på dig att studera inför tentan som hålls under sista kursdagen. Givetvis finns våra lärare på plats även under tiden för självstudier för att kunna svara på dina frågor. 

Dessutom är vi helt ensam som kursleverantör med att alltid ha kursstartsgaranti på alla våra kurser. Det innebär att du kan vara säker på att din kurs kommer att genomföras när du bokar kursen. Läs mer om vår kursstartsgaranti. 

Så, helt kort och i punktform, här är argumenten för att du ska boka IREB - certifierad kravhanterare redan idag:

  • Beprövat kurskoncept ger bästa förutsättningar för certifiering
  • Egenutvecklat kursmaterial med upparbetad röd tråd
  • Mängder av övningar med exempelfrågor
  • Lärare som är lika pedagogiska som erfarna
  • Alltid kursstartsgaranti. Vi genomför våra kurser.

Läs mer och boka IREB här

Dela artikeln