Enkla, personliga och ansvarstagande

2016-09-16 Nyheter Läst 3497 gånger

Enkla, personliga och ansvarstagande. Det är värdegrunderna för hur vi är som företag, hur vi agerar mot och med våra kunder, hur vi är som personer och som kollegor. När vi byggde den här hemsidan så funderade vi på hur vi vill uppfattas av omvärlden, både av nya kollegor och av kunder. Ganska snart kom vi fram till att vi redan hade svaret; vi vill uppfattas som de vi är. Och vi är enkla att ha att göra med. Vi är personliga och bjuder på oss själva. Vi är ansvarstagande, både i våra leveranser mot kund och hur vi tar hand om våra medarbetare.

"Men hur?" kanske du funderar över just nu. Är det bara fina, fluffiga ord? Nej. Givetvis inte. Här nedan beskriver vi olika exempel på hur vi är just enkla, personliga och ansvarstagande. 

Enkla

Vi arbetar med krav och test. Det är egentligen inte svårare än så. Förhoppningsvis är det också enkelt att läsa om oss och förstå vad vi gör. Vi är måna om att det ska vara enkelt att kontakta oss. Du når oss alltid via mail, vår växel, eller via chatten på hemsidan. Om du hellre vill så kan du lämna ett meddelande så kontaktar vi dig. Det är enkelt att boka kurser eller certifieringar och du kan känna dig säker på att din kurs blir av när du väl har bokat, tack vare vår kursstartsgaranti

Personliga

Vi bjuder på mycket kunskap och insikter i hur det är att arbeta på Konsultbolag1. Vi skriver om våra konsulter i vår blogg, och delar med oss av vår vardag. Vi hälsar alla våra nyanställda välkomna och ser till så att du också får lära känna dem. Om du vill lära känna oss ännu bättre kan du även följa oss på LinkedIn, Facebook, Twitter och Instagram, där lägger vi upp rolig och intressant information som till exempel den där gången när vi sprang Bellmanstafetten och det bara fanns en låt på spellistan, eller när vi helt spontant hade en Crazy Friday på kontoret.

Ansvarstagande

Vi vill bidra till kravhanterings och testområdet genom att dela med oss av vår kunskap och genom att utveckla området på marknaden. Detta gör vi genom att ständigt utveckla nya koncept och genom att utbilda marknaden och ta upp intressanta ämnen på våra seminariumVåra kunder beskriver hur vi tar ansvar över deras affärer, genom att kliva utanför uppdragsbeskrivningen och genom att inspirera andra. Vi tar även ansvar för samhället genom att bidra till välgörenhet. I år stödjer vi bland annat Läkare Utan Gränser. Vi uppmuntrar våra konsulter att vara hälsosamma genom ett generöst friskvårdsbidrag och genom att sponsra deltagande i olika lopp. Du kan vara säker på att din kurs blir av tack vare vår kursstartsgaranti

Dela artikeln