Intervju med Åsa Holstein

2018-08-23 Medarbetare Läst 3105 gånger

Åsa har varit med oss sedan i våras och jobbar som testare i Stockholm.  Än en gång välkommen till oss Åsa!  

Berätta lite om dina tidigare yrkeserfarenheter?
Jag har under de senaste åren jobbat med framför allt test inom mjukvaruutveckling av ekonomisystem. Det började med en mångsidig roll som inbegrep allt från krav till underhåll på delar av systemet och utvecklades till en mer renodlad testroll med stor variation inom både manuellt samt automatiskt testande.

Hur känns det att vara på plats hos oss?
Det känns väldigt spännande att vara på plats. Det är jätteroligt att lära känna alla nya kollegor och lärorikt att sätta sig in en ny roll och en ny bransch.

Vad tycker du är extra kul när det kommer till att arbeta med test?
Test är ett stort område som kräver både ett helhetsperspektiv samt detaljkunskaper. Det blir aldrig tråkigt. Extra kul är det att se vilken nytta test gör, att kunna hjälpa till att förbättra kvaliteten i ett tidigt stadium.

Hur ser din fritid ut?
På min fritid sysslar jag gärna med olika sorters skapande så som handarbete, hemmafix och diverse konstnärligt pyssel. I stort sett allt som inbegriper garn, färg eller lim... 

Vad lyssnar du helst på för musik och varför?
Jag gillar nästan all sorts musik men vid olika tillfällen. Vad jag lyssnar på beror väldigt mycket på vilket humör jag är på och vad jag gör för tillfället. Det finns inget som kan vända en halvdan dag till en toppendag lika snabbt som bra musik i lurarna. 

 Läs mer om våra medarbetare här

Dela artikeln