Intervju med Leona Paunovic

2016-05-26 Medarbetare Läst 4454 gånger

Vad var det som gjorde att du valde Konsultbolag1? 
Jag var sugen att börja utvecklas och jobba med krav. På Konsultbolag1 finns det en massa intressanta kurser och dessutom ett litet kravgäng här i Malmö. Jag hade också hört mycket gott om bolaget och deras chef här i Malmö.

Har vi motsvarat dina förväntningar?
Definitivt. Det är hög kompetensnivå inom bolaget och proffsiga kollegor. Det är en skön familjär känsla i bolaget. Just nu sitter jag i ett in-house projekt inom bank, vilket gör att jag har större möjligheter att få påverka saker internt.

Hur kan vi få fler att välja Konsultbolag1?
Våra frukostseminarier är mycket populära och jag tror att vi skulle kunna marknadsföra de mera. Överhuvudtaget skulle vi satsa mer på marknadssidan, kanske synas mer i press och öppna forum. Där ska vi lyfta fram hur viktiga medarbetarna och kollegorna är, för det är något bolaget verkligen gör i vardagen.

Vad ser du för utmaningar med att vara konsult?
Kommunikationen i projekt är en stor utmaning tycker jag, särskilt när många parter och intressenter är inblandade. Man måste hela tiden se till helheten och det är viktigt att vara tydlig så allt alla inblandade vet vad som händer och sker nu och framöver.

Vilka faktorer är viktigast för dig i jobbet?
För mig är det viktigt med bra utvecklingsmöjligheter både på det personliga och kompetensmässiga planet. På Konsultbolag1 har jag en möjlighet att växla och börja en karriär inom kravhantering. Det är självklart viktigt att ha duktiga kollegor kring sig och att ha kul på jobbet, så man får en stimulans. Ledarskap och öppen kommunikation är andra ingredienser. Vi har ett supergäng här på Konsultbolag1 i Syd!

Vad är det som gör det så kul att jobba med test?
Får en hög stimulans eftersom IT hela tiden utvecklas, saker förändras väldigt snabbt med nya tekniker. Det gäller att hänga med och stå på tå. Det blir aldrig tråkigt!

Har du något att bjuda på som vi andra inte vet om dig?
Jag har ett beroende… av tuggummi.

Dela artikeln