Intervju med Peter Björnhage

2016-09-15 Medarbetare Läst 2470 gånger

Hur länge har du arbetat på Konsultbolag1?
Jag är en av årets nykomlingar, jag påbörjade min Konsultbolag1 resa i mars 2016. Jag flyttade från Göteborg till Höllviken sommaren 2015. I Göteborg arbetade jag som testkonsult på ett större IT konsult bolag. 

Vad var det som gjorde att du valde Konsultbolag1?
När jag flyttade till Skåne fick jag höra om Konsultbolag1 genom ett annat konsultbolag och tyckte att det lät som ett väldigt spännande bolag som var specialiserade på test och krav. Jag tog kontakt och fick en väldigt bra feeling under både intervjuer och träffar med anställda i bolaget.

Har vi motsvarat dina förväntningar?
Absolut, mina kollegor och min chef är fantastiska och det är alltid nära till någon kollega om det är nåt som dyker upp. Jag skulle absolut rekommendera vänner inom test och krav att börja arbeta hos oss. 

Vilka utmaningar har du i ditt arbete?
Att det händer så mycket i vår bransch så det gäller att hålla sig uppdaterad med vad som händer både inom testområdet och hos våra kunder. Under de 18 år jag har varit i IT-branschen har det hänt otroligt mycket och jag tror att detta bara är en början.

Har du några mål som du vill uppfylla under ditt yrkesliv?
Just nu är jag väldigt nöjd var jag befinner mig, både vad gäller vad jag arbetar med och min kund. Jag vill just nu fortsätta med att fördjupa mig inom testområdet och testledning.  

Hur tror du att kvalitet kommer att påverka vår bransch i framtiden?
Det kommer alltid vara fokus på att leverera kvalitet och kundnytta och jag tror att detta kommer att bli ännu viktigare framöver.

Har du något att bjuda på som vi andra inte vet om dig?
Jag försöker att hinna med att komma ut i skogen på min mountainbike. Körde Cykelvasan för några år sedan. Cykel har alltid varit en del av min fritidssysselsättning så framöver kommer det att bli fler cykellopp.

Dela artikeln