Intervju med Susanne Björkman

2018-03-07 Medarbetare Läst 2570 gånger

Susanne har varit med oss sedan starten på detta år och vi hittar henne i Stockholm.  Välkommen Susanne! 

Berätta lite om dina tidigare yrkeserfarenheter?

Jag har tidigare jobbat på Dynabyte och främst inom systemintegration, där intresset för krav och test växte fram mer och mer då det är något som man oundvikligen kommer i kontakt med när man sitter och utvecklar. Det intresset i kombination med min utbildning inom människa datorinteraktion på KTH ledde mig till Konsultbolag1 som verkligen gav ett seriöst och proffsigt intryck inom dessa områden. Jag träffade Marie och andra trevliga personer och på den vägen är det.


Hur känns det att vara på plats?

Väl på plats känns allt toppenbra, jag sitter på uppdrag från dag ett och jobbar som Release Project Manager vilket innebär att jag koordinerar, projektleder, kravställer och driver fram releaser. Jag gillar att vara spindeln i nätet så den rollen passar mig perfekt. 


Vad tycker du är extra kul när det kommer till att arbeta med test?

Det jag tycker är kul med test är att man kan se effekten och nyttan av det jobb man gjort och få direkt återkoppling på om det funkar. Att även testa funktioner och idéer ur ett användbarhetsperspektiv är något som intresserar mig mycket och som jag skulle vilja fördjupa mig mer inom.


Hur ser din fritid ut?

På fritiden spenderar jag mycket av tiden med mina tre barn och sambo. Vi bor i ett hus i Vaxholm och det i sig tar mycket av min fritid. När tillfälle ges är jag gärna ute i naturen eller i skärgården med vår båt. Att resa är också ett stort intresse och jag reser gärna till varmare breddgrader likväl som till snö och fjällen.


Vad lyssnar du helst på för musik och varför?

Jag växte upp med en mor som dyrkade Elvis, en far som älskar 60-tals rock, en syster som var syntare och en bror som var hårdrockare. Det gjorde mig till en allätare inom musik och jag kan verkligen inte säga att jag gillar en viss sorts musik. Jag lyssnar på det mesta. Just nu är det melodifestival som går varmt här hemma men där får jag nog skylla på barnen :).

Dela artikeln