Intervju med Victoria Georgsson

2018-05-30 Medarbetare Läst 1863 gånger

Victoria är en av våra testare som vi till vardags hittar i Stockholm.     

Berätta lite kort om dig själv, vem är Victoria?
Jag är uppväxt på landet i närheten av Vallentuna utanför Stockholm. Jag har tidigare jobbat som ensam HW testare, där jag själv fick bygga upp en testverksamhet.

Hur länge har du arbetat på Konsultbolag1 och hur är det att arbeta här?
Jag började i höstas när det var som alla mörkast ute. Jag upplevde att jag fick ett mycket välkomnade bemötande redan från den allra första intervjun. Och så har tiden på Konsultbolag1 fortsatt. Det är så kul att få jobba på ett bolag med många likasinnade där alla vet vad test handlar om. Under min tid här på Konsultbolag1 har jag redan skaffat mig en ny branscherfarenhet samt att jag har fått lära mig hur app-testning fungerar.

Vad var det som gjorde att du valde Konsultbolag1?
Jag hade en dröm om att jobba som konsult och få chansen att lära mig andra branscher. Konsultbolag1 hittade mig och på den vägen är det.

Har du några mål som du vill uppfylla under ditt yrkesliv?
Det var väldigt roligt att få jobba med test av hårdvara. Framtiden erbjuder så mycket spännande utmaningar. Jag är fascinerad av  Artificiell Intelligens, AI, och hur det kommer att påverka oss framöver.  

Hur tror du att kvalitet kommer att påverka vår bransch i framtiden?
Kvalitet är så viktigt tycker jag! Ta som exempel att träffa sin läkare online, och vad som kan hända om någon detalj missas. Ett annat exempel kan vara när bokföring i en app kan skapa enorma problem om ett belopp hamnar fel. Jag är övertygad om att det alltid kommer att finnas behov av testare i framtiden.

Har du något att bjuda på som vi andra inte vet om dig?
Hemma har jag två undulater som följer mig var jag än går och jag har nyligen börjat lära mig dansa pooldance. Det är mycket roligare och mer krävande än vad jag trodde. Samtidigt som det är så kul att få lära sig något helt nytt!

Dela artikeln