Konsultbolag1 Dalarna AB firar 3 år med både inflyttningsfest och kunskapsseminarium

2016-09-30 Nyheter Läst 2410 gånger

Konsultbolag1 Dalarna AB firar 3 år med både inflyttningsfest och kunskapsseminarium

 Den 1 oktober för tre år sedan startade Konsultbolag1 sin verksamhet i Dalarna med ett kontor i Falun. Nu flyttar verksamheten till ett nytt kontor på Trotzgatan 29 i Falun.

Konsultbolag1 i Dalarna etablerade sig i Falun den 1:a oktober år 2013. Då var VD Marit Wester ensam i bolaget. Sedan dess har Konsultbolag1 i Dalarna arbetat kontinuerligt för att öka förståelsen för behovet av Kravhantering och Test – något som har gett frukt. Idag är bolaget hela åtta anställda och är verksamma inom flera för regionen viktiga branscher.

 Marit Wester, VD för Konsultbolag1 i Dalarna, är glad över framgångarna. Hon passar även på att påpeka att det finns rum för fler anställda:

- Efter tre år på marknaden i och omkring Dalarna ser vi att etableringen i Falun har varit väldigt lyckosam! Jag ser mycket ljust på framtiden för ett specialistbolag som vårt, där kvalité är vårt ledord. Bolaget präglas av våra värdeord; personligt, ansvarsfullt och enkelt, och vi ser att behovet av våra tjänster växer, vilket gör rekrytering till ett hett område för oss. Vi fortsätter dock att vara kräsna i vår rekrytering och satsar på kvalitet före kvantitet.

Marit berättar att hälsa är en viktig faktor för att både personalen och bolaget ska må bra.

- Av egen erfarenhet är människan och hälsan viktigt för mig och vi försöker att göra roliga aktiviteter tillsammans i bolaget för att hitta en bra balans och förena nytta med nöje.

Onsdagen den 12 oktober firas 3-års jubileet genom en invigningsfest i de nya lokalerna i Falun. Dessutom håller den omtyckte föreläsaren Chris Hofstetter sitt föredrag om Konsultbolag1s nya ramverk ”Redefining Quality”. 

Anmäl dig här: http://info.konsultbolag1.se/redefiningquality/ för att gå på seminariet, eller skicka ett mail till marit.wester@konsultbolag1.se för att osa till inflyttningsfesten.

Välkommen!

Marit Wester
VD Konsultbolag1 Dalarna AB
marit.wester@konsultbolag1.se

Dela artikeln