Konsultbolag1 öppnar nytt kontor i Gävle

2017-11-21 Nyheter Läst 2588 gånger

IT- och verksamhetsutvecklingsföretaget Konsultbolag1 flyttar in i en lokal på Norra Centralgatan 6 i centrala Gävle.

2013 utökade Konsultbolag1 sin verksamhet i Stockholm och Malmö med ett kontor i Falun och under året har marknaden i Dalarna utökats med Gävleborg. Från och med den 15 november har de även ett kontor i centrala Gävle. Ansvarig för satsningen i Gävleborg är Marit Wester, VD och grundare av kontoret i Falun.

Konsultbolag1 är ett nischat IT-konsultbolag inom test och kvalitetssäkring. Bolaget erbjuder tjänster inom kravhantering och test, vilket även omfattar beställarstöd, verksamhetsutveckling, projektledning och coaching i gränslandet mellan IT och verksamhet. Företaget har också en gedigen utbildningsdel och erbjuder både certifieringar och egna kurser.

Konsultbolag1 Dalarnas VD Marit Wester säger så här om utvecklingen:

- Äntligen har vi kommit på plats i nya lokaler i centrala Gävle och kan fortsätta vår etablering på marknaden. I nuläget är vi femton anställda i Falun och Gävle, varav fem tillhör Gävlekontoret och rekryteringen pågår i båda orterna. Våra tjänster riktar sig till alla företag och myndigheter och vi ser att behovet av våra specialistområden är växande. IT är ett komplext område och det är naturligt att ta hjälp både med behovsanalys, beställning och införande samt kvalitetssäkring av olika digitala lösningar.

Den 29 november arrangerar Konsultbolag1 sitt första kostnadsfria kompetensseminarium ”Fånga de krav du brukar missa!” i Gävle dit det fortfarande går att anmäla sig via hemsidan. Under våren erbjuder företaget också schemalagda kurser i Gävle.

Kontakta VD Marit Wester för mer information.

MARIT WESTER
073-920 87 09
marit.wester@konsultbolag1.se

Dela artikeln