Konsultbolag1 utökar marknaden med Gävleregionen

2017-04-26 Nyheter Läst 2095 gånger

Snart 4 år efter starten av Konsultbolag1s kontor i Falun och fokus på Dalarna utökas nu marknaden till att omfatta även Gävleregionen. Konsultbolag1 är sedan starten 2001 ett nischat IT-konsultbolag med kontor i Stockholm, Malmö och Falun. Företaget erbjuder tjänster inom kravhantering och test, vilket t ex omfattar beställarstöd, kravledning, kravanalys, projektledning, verksamhetsutveckling, testledning och test. Företaget har också en gedigen utbildningsdel och erbjuder både certifieringar och egna kurser.

Konsultbolag1 Dalarnas VD Marit Wester säger så här om utvecklingen:

”Efter en fantastisk start i Dalarna är det hög tid att bredda bolaget och att utöka marknaden österut känns naturligt. Vår första konsult bosatt i Gävle har redan startat och omedelbart gått ut på ett uppdrag och vi välkomnar flera!”

Marit berättar att marknaden i Gävle och Sandviken liknar marknaden i Falun och Borlänge. Hon fortsätter med att konstatera att behovet av effektiv kravhantering och test växer, inte minst när digitaliseringen får en allt större plats hos många företag.

”Vårt unika koncept med specialister inom både kravhantering och test gör att vi lyckas erbjuda våra tjänster till fler verksamheter. Fler börjar inse att våra tjänster är avgörande för att verksamheterna ska kunna dra nytta av IT. Dessutom är vi attraktiva på arbetsmarknaden tack vare att vi är nischade samt att vi har hela kedjan från utbildning till leverans. Det är ett framgångsrecept!”

Kontakta VD Marit Wester för mer information om både rekrytering och leverantörstjänster.

MARIT WESTER
073-920 87 09
marit.wester@konsultbolag1.se

Dela artikeln