Ny VD för Konsultbolag1 Qpartner AB

2017-02-01 Medarbetare Nyheter Läst 4148 gånger

Vi välkomnar Marie Furmarker som ny VD för Konsultbolag1 Qpartner AB.

Marie har varit konsultchef i Konsultbolag1 Qpartner AB sedan i augusti 2016, och tar per 1 februari 2017 över rodret efter Paulina Illman, som tillträdde posten som koncernchef för hela Konsultbolag1 i januari 2016.

Marie har en gedigen erfarenhet inom IT-konsultbranschen, bland annat från Telecomputing och senast från en roll som affärsområdeschef på Visma Consulting. I grunden är Marie civilingenjör och har lång erfarenhet från såväl leveransåtagande inom systemutveckling och förvaltning som outsourcing av drift och utveckling. 

Konsultbolag1 Qpartner AB består av seniora konsulter med specialistkompetens inom krav- och testledning. Qpartner levererar verksamhetsstöd, coaching och ledning inom gränslandet mellan verksamhet och IT, med uppdrag inom bank och finans, försäkringsbolag och offentlig sektor.

Marie berättar att hon är glad över förtroendet för att driva och vidareutveckla Konsultbolag1 Qpartner, och tillägger:

- Jag ser fram emot att leda Qpartner till en fortsatt tillväxt och att ytterligare stärka vår position på marknaden inom beställarstöd, verksamhetsutveckling samt kvalitetssäkring. Att få fortsätta min resa på Sveriges ledande bolag inom krav och test känns oerhört roligt och inspirerande.

Koncernchef Paulina Illman har arbetat tätt ihop med Marie i deras roller i Konsultbolag1 Qpartner AB.

- Marie har en gedigen erfarenhet från konsultbranschen, och är mycket uppskattad i sin roll som konsultchef på Qpartner. Jag har stor tilltro att Marie kommer fortsätta att utveckla bolaget, säger Paulina Illman.

Dela artikeln