Se våra filmer!

2017-08-28 Blogg Läst 2758 gånger

Vi har skapat två korta filmer som på ett enkelt och personligt sätt förklarar hur vi är och vad vi gör. Varsågod!

SÅHÄR ÄR VI

Möt tre av våra konsulter som berättar om Konsultbolag1.
(längd: 1:22)

Jakob Granath:
- När man blir duktig på det man gör så har man en förmåga att improvisera och skapa någonting i stunden.

Thomas Roxenhag:
- Jag mår som allra bäst på en vardag när man har jobbat och känner att man verkligen har kommit en bra bit på vägen, att idag har jag åstadkommit någonting.

Jakob:
- Vi träffas inte jätteofta som konsultkollegor, men när vi väl gör det så upplever jag att människorna är sociala och kunskapsmässigt kompetenta.

Camilla Johansson:
- Mina drivkrafter är framför allt att jag vill leverera, och att jag hela tiden utvecklas och förbättrar mig själv.

Thomas:
- Det bästa utbytet är ändå kunskaperna. Man märker att folk kommer från olika håll. Det är många olika utbildningar som ligger bakom till att vi har hamnat där vi är idag.

Camilla:
- Det positiva med Konsultbolag1 är värderingarna, att det är enkelt, personligt och ansvarstagande här. Och det är helt okej att man är olika. Det är en stor styrka.

Jakob:
- När man kliver innanför dörren så är det faktiskt litegrann som att komma hem.OM OSS

Här får du en snabb överblick av vad vi arbetar med och hur vi kan hjälpa dig. 
(längd: 0:51)

Varje dag tar vi tekniken runt omkring oss för given. Men vem ser till att allt fungerar som det ska? Hos oss på Konsultbolag1 finns över 100 av landets främsta specialister inom kravhantering och test.

Vi skapar konkurrenskraft för dig med hjälp av våra kompetenta konsulter. Vi vidareutvecklar din kompetens genom utbildning och kurser. I våra åtaganden tar vi hand om all din kravhantering och test så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Dessa tre områden gör oss unika, då vi kan erbjuda en helhet som ingen annan på marknaden kan. Vi ser kvalitet i helt vanliga saker. Vi förstår vikten av att allt ska fungera. Vi driver och utvecklar begreppet kvalitet. Det definierar oss.

Dela artikeln