Seminariet från artikeln: Att skapa Ansvarstagande Beställare

2017-05-01 Seminarium Läst 2423 gånger

Har du sett deadlinen för sprinten närma sig samtidigt som du tvingas jaga beställarna för att få svar på frågor? Är du på beställarsidan och vet med dig att förberedelserna till nästa sprint ofta påbörjas i sista minuten? Vårt seminarium Ansvarstagande Beställare handlar om hur vår konsult Lars Wiborg vände en sprintprocess som gång på gång hamnade i tidsnöd, till att leverera i tid och där alla kände ansvar för att bidra och driva processen framåt.

Seminariet riktar sig till förvaltare på IT-sidan som vill skapa en bättre leverans genom att bland annat få beställare att förbereda sig bättre, samt mot beställare som vill ha ut mer ur sin IT-leverans. Du får med dig tips och tricks samtidigt som du får möjlighet att utbyta erfarenheter med branschkollegor. 

Seminariet är kostnadsfritt och antalet platser är begränsade, så skicka in din intresseanmälan redan nu!

Du gör en intresseanmälan genom att skicka ett mail till seminarium@konsultbolag1.se eller klicka på knappen nedan. Skriv ditt namn, roll, företag du arbetar på samt vilket tillfälle du vill gå på. Vi återkommer till dig med information om du har fått plats.

Intresseanmälan

VAR & NÄR:

STOCKHOLM: fredag 19 maj, kl 07:30-09:00

MALMÖ: tisdag 23 maj, kl 07:30-09:00

FALUN: torsdag 1 juni, kl 16-17:30

Föreläsare:


Lars Wiborg

Missa inte att läsa artikeln som seminariet grundar sig på. Den heter också "Att skapa ansvarstagande beställare" och du hittar den här.

Välkommen! 

Dela artikeln