Välkommen Ann-Cathrine Wernolf till Konsultbolag1 Utbildning!

2017-01-05 Medarbetare Läst 2362 gånger

Ann-Cathrine Wernolf kliver ombord som utbildare på Konsultbolag1, välkommen!

Så du ska vara med och utbilda i våra kurser, vad får du göra för roligt då?
Jag får träffa en massa intressanta människor, dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter samt vara en del av deras professionella utveckling. Utbildningsteamet är ett härligt och positivt gäng med massa spännande saker på gång och det är roligt att vara en del av det. Jag ser fram emot att vara med och utveckla kurser och kursunderlag (och så finns det så gott godis också).

Såhär efter någon månad, vad är dina intryck av Konsultbolag1?
Jag blir glad när jag kliver in på Konsultbolag1 och möts av alla trevliga kollegor, musiken och den fina arbetsmiljön. Det ger mig positiv energi och det märks att alla har ett driv och en vilja att komma framåt. Det är spännande att komma till en så kreativ miljö där man strävar efter att ligga i framkant inom utbildning.

Vad har du arbetat med tidigare och vad är det som gör utbildning till ett roligt område?
Jag har tidigare hållit på med verksamhetsutveckling och projektledning på FMV. Jag har jobbat mycket med workshops och facilitering. Utbildning är spännande ur flera aspekter. Det är förstås roligt att leda kurser och lära ut, men det är också en utmaning att jobba inom ett område där jag aldrig blir fullärd utan där jag ständigt utvecklas och lär mig nya saker.

Vad hittar du på när du inte arbetar?
Med tre aktiva barn är det inga svårigheter att fylla tiden med skjutsning till tävlingar, matcher och olika träningar. Däremellan sjunger jag i kör och går på yoga. Jag tycker också om att läsa böcker och pyssla i min lilla trädgård.

Vad har du med dig in på bion och varför?
En gång hade jag med mig en påse skalade morötter i ett desperat försök att lära mina barn att äta mindre godis. Det glömmer de aldrig och godis äter de ändå – de gör ju inte som man säger utan som man gör.

Dela artikeln