Välkommen Natasha Skinner till Konsultbolag1!

2016-11-08 Medarbetare Läst 365 gånger

Natasha Skinner kliver ombord på Konsultbolag1 som företagsassistent. Vad kul att ha dig med oss och du har gjort så fint på vårt kontor i Stockholm!

Hur känns det att börja på Konsultbolag1?
Det känns roligt och det är spännande med nya utmaningar!

Vad är dina intryck av Konsultbolag1?
En brokig samling av människor som är engagerade och  gör ett fantastiskt arbete.

Vad har du för tidigare yrkeserfarenhet och vad tycker du är viktigt i din arbetsroll?
Jag har en blandad bakgrund och har provat på det mesta. Har bland annat varit servitris och arbetsledare inom restaurangbranchen, redaktionsassistent på tidningen Plus, administratör på Folkuniversitetet och sist men inte minst också varit säljare. Innan Konsultbolag1 jobbade jag på digitalbyrån Creuna som företagsassistent. I min arbetsroll tycker jag att det är viktigt att vara lyhörd, innovativ, vara beredd på snabba förändringar, ha ett gott humör och en massa tålamod!

På din fritid, vad gillar du att göra då?
Jag är med i en vandringsgrupp där vi väljer olika vandringsspår i Stockholmstrakten, så det blir mycket uteliv. Jag sjunger i kör som ger mig en stor dos av glädje! Konstutställningar och utställningar av alla dess slag går jag ofta på. Och naturligtvis älskar jag att vara med min familj och vänner. Livets för-, varm- och efterrätt.

Vad har du med dig in på bion?
Är gärna i mitt eget sällskap på bio (man pratar ändå inte på bio) med en stor låda popcorn och Cola. Enda gången jag dricker Cola!

Dela artikeln