Välkommen Anna Telander till kontoret i Falun!

2018-04-11 Medarbetare Läst 1849 gånger

Vem är Anna i korta drag?

Anna är en nyfiken och positiv person som aldrig ger upp! Jag gillar utmaningar och trivs med att arbeta tillsammans med andra människor men också med att sitta och vrida och vända på kluriga problem för att hitta lösningar. 

Vad fick dig att välja Konsultbolag1?

Jag fick tidigt ett bra intryck av Konsultbolag1 som ett kompetent och drivet företag som satsar på sina konsulter både vad det gäller utbildning och trivsel. Jag valde Konsultbolag1 då det finns stora möjligheter att kunna utvecklas inom just krav och test.

Hur kommer det sig att du började arbeta inom krav och test?

Jag har alltid varit intresserad av teknik och under min tid i telekombranschen arbetade jag med produktutveckling och fick förståelsen att kravhanteringen är avgörande för att få fram rätt produkt till rätt kvalité. Att formulera rätt krav är en rolig och utmanade uppgift men tycker även om att arbeta med kopplingen till hur kraven ska testas.

Och hur har resan sett ut fram till där du är idag?

Den har inte varit helt spikrak då jag började arbeta med vindkraft som nyexaminerad civilingenjör för att sedan gå vidare till telekombranschen, där med produktutveckling och kravhantering samt test och verifiering av hårdvara. Sedan har jag arbetat kommunalt inom bygg/fastighet där jag bland annat kravställde energiprestanda vid nybyggnation. 

På fritiden vad gillar du att göra då?

Jag gillar att vara ute och röra på mig, gärna till fjälls antingen på skidor eller till fots. Jag tillbringar gärna tid med familjen i stugan i Jämtland både vinter och sommartid.

Vilken årstid tycker du bäst om och varför?

Vårvintern som bäst tillbringas på ett fjäll i solen med skidor under fötterna. Härlig årstid med mycket ljus och sol.

Dela artikeln