Välkommen Annelie Ohlson till kontoret Qpartner!

2017-08-14 Medarbetare Läst 3289 gånger

Hur känns det att börja nytt efter sommaren?
Det känns spännande minst sagt! Jag har sett fram emot att börja jobba på Konsultbolag1 länge och äntligen är stunden kommen. Jag känner mig dessutom harmonisk och utvilad efter semestern så det ska bli kul att komma igång på allvar igen. 

Vad är dina intryck av Konsultbolag1?
Redan från första mötet fick jag ett jättefint intryck av Konsultbolag1. Sedan dess har jag haft fördelen att träffa flera blivande kollegor på både sommarfest och bolagsmöte. Jag uppfattar företaget som en strukturerad, målinriktad och familjär arbetsgivare, vilket för mig är mycket tilltalande.

Tidigare i karriären vad har du gjort då?
Jag har en bakgrund inom både IKEA och Swedbank. Men under de senaste 5 åren har jag arbetat som systemansvarig och projektledare på en transportörorganisation som arbetar med Schenker och dess fristående åkerier i Sverige. I min roll har jag arbetat med kravställning, lansering, utbildning och förvaltning av interna system och hemsida, samt med förstudier och kravställning av delar av Schenkers olika system.

Vad tycker du är extra kul när det kommer till kravhantering?
Jag älskar ju ordning och reda och när det gäller krav måste man ha just det för att kunna fastställa och kommunicera vilka förväntningar man har på en funktion. Dessutom får man som kravare arbeta med många olika parter såsom ledning, användare och externa intressenter vilket jag trivs väldigt bra med.

När du inte arbetar vad gör du då?
Jag tycker om friluftsaktiviteter så på somrarna blir det en del fjällvandring, paddling och gärna promenader i härlig miljö. Sedan ett år tillbaka tar jag lektioner i att spela nyckelharpa. På hemmaplan blir det mest fokus på min dotter som fyller två år i november.

Vad är det konstigaste du har ätit?
När jag och min sambo var i Prag hamnade vi på ett ölhak vars mat var lovordad. Tyvärr var den rätt jag ville beställa slut så jag fick snabbt tänka om och valde utan större eftertanke någonting annat på menyn. När maten väl kom in höll jag på att tappa hakan. På tallriken fanns en konservburk med kall ister samt en purjolök och en skiva bröd. Inget jag skulle vilja rekommendera kort sammanfattat.

Dela artikeln