Välkommen Åsa Storm-Gustafsson till kontoret i Stockholm!

2017-10-06 Medarbetare Läst 1790 gånger

När du tänker på Konsultbolag1, vad tänker du då?
Jag tänker på ett bolag som levererar hög kvalitet till kunderna genom att skapa förutsättningar för medarbetarna att växa och utvecklas. Det är en stor fördel att Konsultbolag1 samlar så många duktiga människor med det gemensamma intresset kvalitet och test.

Vad har du arbetat med tidigare?
Jag har under hela mitt yrkesliv arbetat med utveckling och test, både på konsultföretag och produktbolag. Branscher jag stött på under åren är bland annat olika tillverkande industrier, koncernredovisning, bank samt HR Management.

Vad är roligast när det kommer till Test?
Test är ett så omfattande område som kräver både helhetssyn och sinne för detaljer. Det finns oändliga möjligheter att hitta något som man verkligen vill borra ner sig i och nya förutsättningar att sätta sig in i. Just nu är till exempel GDPR väldigt aktuellt och viktigt för många företag att anpassa sig till, vilket i många fall påverkar deras sätt att arbeta med test och testdata.

På fritiden, vad gillar du att göra då?
Jag tycker om olika skapande aktiviteter, som att renovera vårt gamla torp i Småland. Jag provar gärna på olika typer av handarbeten och konstnärliga aktiviteter. Jag gillar även långa skogspromenader med min hund, det är skönt i alla väder!

Vilken är din favorit högtid och varför?
Julen har alltid varit min favorit bland högtiderna. Först förväntansfullt pynta, baka pepparkakor och slå in julklappar. Sedan själva julafton när släkten väller in, äter julmat och umgås. Så lugnet efteråt när allt är över. Jag gillar alltihop!

Dela artikeln