Välkommen Björn Hagström till kontoret i Malmö!

2016-12-16 Medarbetare Läst 2671 gånger

Vad är ditt intryck av Konsultbolag1?
Att komma in i Konsultbolag1 har varit en riktig jackpot. Gemytlig stämning, kompetenta och trevliga kollegor samt högt i tak. Det märks att en väl definierad nisch och målmedveten rekrytering, inte bara ger en sund kommersiell bas för ett konsultbolag som vårt, det har även sociala bieffekter som är mycket positiva! 

Tidigare i karriären, vad gjorde du då?
Innan jag kom till Konsultbolag1 har jag gjort en ganska traditionell sydsvensk IT-karriär med test-konsultuppdrag hos de stora företagen som till exempel IKEA och Sony Ericsson, samt provat livet som anställd på en start-up under dess tillväxtfas. Senaste åren har jag befunnit mig i sportsbetting-världen där jag varit med att utveckla mobil web- och native applikationer.   

När du inte arbetar, vad gillar du att göra då?
I de där korta stunderna mellan arbetsdagarna roar jag mig främst med att umgås med min hund och katt. Blir det någon tid utöver det så försöker jag hinna med att läsa någon enstaka bok, brygga öl, vara smed-halv, stalldräng, odla tobak, snickra för husbehov och allt annat sånt som normala människor sysslar med. 

Vilken tid är din väckarklocka inställd på och varför?
Vilken tid alarmet är satt på spelar inte så stor roll för min del. Jag har en hungrig Rottweiler som tycker det är dags att äta frukost 05.30, så då blir jag väckt (och hon har inte snooze-funktion. Tro mig, jag har provat!). Så är jag bara på hugget efter det kommer jag upp i god tid!

Dela artikeln