Välkommen Cecilia Barsom till kontoret i Stockholm!

2017-08-24 Medarbetare Läst 2103 gånger

När du tänker på Konsultbolag1, vad tänker du då?
Ett professionellt bolag med stark grund inom test, kravhantering och pedagogiska utbildningar inom dessa frågor. Konsultbolag1 är ett bra forum för företag som behöver utvecklas inom test och kravhantering, med medarbetare som har kundorienterat fokus.

Vad har du arbetat med tidigare?
Det har varit högt och lågt inom olika produktbranscher och roller som testingenjör och ledare med fokus på slutkundens upplevelse. Jag har varit inom telekom, styrsystem för fastigheter, medicinteknik, lastbilar och läkemedel. Det mest intressanta jag har med mig från mitt tidigare arbetsliv är kunskapen från de olika branscherna och erfarenhetens rikedom.

Hur började du arbeta med Test?
Det har alltid varit en naturlig del av mig att produkter eller tjänster ska vara av så hög kvalité som möjligt och att användarupplevelsen är anpassad för rätt målgrupp. Det är att alltid vara närvarande i nuet för bibehållen och förbättring av kvalitén inom utvecklingsarbetet.

Vad är det roligaste med Test?
Det är för framtida utveckling, metoder och forum inom test och kravhantering som gör det roligt och intressant att erbjuda kunder mina erfarenheter, kunskaper och fräscha ögon mot nya mål i företagets vision.

Och när du inte arbetar, vad gör du då?
Med intresse för resande och upplevelser av olika slag försöker jag upptäcka livets godheter tillsammans med min man. Våra upplevelser består av mycket läckra maträtter! Viktigt är det även med ett hälsosamt liv med träning utomhus och långa promenader. Film, musik och umgås med nära och kära samt njuta av livet.

Vad ser du mest fram emot efter en sommar med ledighet?
Efter det senaste halvårets upplevelser med mycket resande och hårt arbete, ser jag nu framemot att ta i nya tag, komma igång med mitt arbete på Konsultbolag1 och jobba mot nya mål för en utvecklande framtid.

Dela artikeln