Välkommen Christoffer Johansson till kontoret i Malmö!

2016-08-29 Medarbetare Läst 4163 gånger

Hur känns det att vara på plats?
Det känns superbra! Sitter på IKEA IT i Helsingborg och jobbar med integrationstester utav gamla och nya system. Riktigt spännande och utmanande! Har hamnat i ett bra team med duktiga och dedikerade människor, så man lär sig något nytt varje dag. Ett plus i kanten är helt klart att jag är tillbaka i E-commerce branschen som jag jobbat med tidigare.

Vad är ditt intryck av Konsultbolag1?
Hur bra som helst! Känner mig verkligen bekväm i min roll och bolaget. Många nya kompetenta och trevliga kollegor som alla brinner för samma sak. Skall bli riktigt kul att få lära känna alla! 

Vad arbetade du med innan du började här?
Jag har under min tid som testare och testledare arbetat inom ett antal olika branscher. Närmast kommer jag från CDON och E-handel där jag jag hade rollen som testledare. CDON för mig var inkörsporten till E-handel, och en ögonöppnare för hur stor del utav handeln som faktiskt går via denna kanal. Jag har en Systemvetenskaps examen i bagaget från Luleå tekniska och halkade av ren slump in på testområdet. En slump jag aldrig ångrat! För mig är test både utmanande och stimulerande, att hjälpa kunden hitta defekter och vara med att påverka slutresultatet är för mig riktigt givande. 

Så på fritiden, vad gillar du att göra då?
Fritiden spenderas mycket med min sambo och mina vänner. Jag gillar verkligen att gå ut och äta och prova på nya restauranger och barer runtom i Öresundsregionen. Utöver det brukar jag lägga mycket tid på fiske. Malmö och Skåne har riktigt bra fiske att erbjuda! Har försökt dra igång det gamla intresset med Golf nu på senare år, så när vädret tillåter brukar det bli en runda eller två.

Dela artikeln