Välkommen David Vuu till kontoret i Stockholm!

2016-08-26 Medarbetare Läst 2165 gånger

Hur känns det att börja på Konsultbolag1?
Det känns mycket bra! Roligt att få komma ut på uppdrag direkt hos kunden. Det är alltid mycket i början men det känns bra. Man blir väl omhändertagen av kollegorna både på Konsultbolag1 och hos kunden.

Vad har du fått för intryck av Konsultbolag1?
Jag har fått väldigt bra intryck av Konsultbolag1 genom intervjuprocessen och det ska bli roligt att få träffa och jobba ihop med nya kollegor.

Tidigare i karriären, vad har du gjort då och vad inom test är kul?
Jag har min bakgrund inom telekom och vitvaruindustrin, framförallt Ericsson och Electrolux. Det är inom mjukvaruutveckling, design och testning som jag främst jobbat med. När det gäller mjukvarutest har jag jobbat både med automatiserade och manuella tester, från enhetstest till integrationstest, för både realtids- och inbyggda system. Att hitta brister, fel eller buggar i en funktionalitet eller ett system och sedan rätta till dem, är själva utmaningen och spänningen i sig. Så jag ser verkligen fram emot att få börja jobba med acceptanstest/validering av tjänster i ett finanssystem.

Vad gör du på fritiden?
Jag tycker om att resa, motionera och laga mat. Umgås med vänner och släktingar samt njuta av tillvaron. Badminton, bowling och bågskytte har jag hållit på med tidigare och det är något som jag gärna skulle vilja återuppta.

Dela artikeln