Välkommen Eva Rundelius till kontoret i Stockholm!

2018-06-14 Medarbetare Läst 1853 gånger

Vad hade du för tankar om Konsultbolag1 innan du började?
Jag hade fått en väldigt positiv bild av Konsultbolag1, eftersom jag haft Ulf Eriksson som lärare och blev imponerad av hans kompetens, entusiasmerande och pedagogiska framtoning. Tänkte att: "Den här killen vet vad han håller på med!"

Hur ser dina tidigare arbetslivserfarenheter ut?
Den är väldigt mångskiftande både vad gäller arbete och studier. Har både arbetat privat och i offentlig sektor. Min huvudinriktning har dock varit kommunikation och då särskilt digital sådan samt projekt- och arbetsledning (och ja, inkl. kravhantering).

När det kommer till Kravhantering och Test, vad tycker du är roligt då?
Jag måste erkänna att jag tycker kravhantering är roligast (vilket ju är tur då jag är utbildad kravanalytiker...), mycket för att det är en positiv roll och för att man har med mycket människor att göra. Gillar att vara i "händelsernas centrum".

Och på fritiden, vad gör du då?
Fritid? Nu har jag pluggat så mycket på sistone att det inte varit så mycket sådan, men i normala fall handlar det mycket om att träna, sjunga i kör samt umgås med vänner och familj. Och att serva Ove (= katten).

Vad är det konstigaste du har ätit?
Hm, jag är en sådan där konstig människa som är väldigt nyfiken på nya smaker och är alltid en av de första att testa. Dock har jag svårt för äckliga saker som insekter och sniglar och sådant, så sånt undviker jag. Den menlösaste rätt jag ätit var dock på en båt till Kökar där alla beställde pirog och kokt korv. Nyfiken som man är tänkte jag att det där måste ju vara gott då alla köper det. Men nej. Smakade absolut ingenting - trots sinappi.

Dela artikeln