Välkommen Fabi Kahn till kontoret i Stockholm!

2016-08-29 Medarbetare Läst 3226 gånger

Hur känns det att vara på plats?
Det känns superbra att vara på plats och jag fick ett väldigt varmt och tryggt bemötande av bolaget och de nya kollegorna. Jag började direkt ute hos kund och det är kul att lära sig om bank- och finansvärlden. Det är många nya intryck så det kommer ta några dagar tills polletten trillar ned och att man landar. Jag ser fram emot en spännande höst!

Vad är dina intryck av Konsultbolag1?
Mitt intryck av Konsultbolag1 är jättefantastiskt! Det är ett bolag som bryr sig om sina medarbetare och deras kompetensutveckling. Det är viktigt för mig att jobba med personer som man känner sig trygg med och som delar med sig av sin kompetens och sina erfarenheter.

Vad har du för tidigare erfarenhet och varför tycker du att test är kul?
Min tidigare yrkeserfarenhet är från Tele2 och Nordea där jag jobbat som testare. Sedan har jag också varit en sväng i retailbranschen. Mitt stora kundfokus passar perfekt in på test då kvalitet och kundnytta är väldigt viktigt för mig. Det är kul att få vara med och påverka mot slutanvändarna och att den insatsen man gör resulterar positivt.

På fritiden, vad hittar du på då?
På fritiden kollar jag på serier, ibland tar mig själv i kragen och går på powerwalks. När jag inte kollar på serier så läser jag. Just nu är det jätteintressant med kosmologi.

Dela artikeln