Välkommen Ida Danielsson till kontoret i Dalarna!

2017-08-23 Medarbetare Läst 2105 gånger

Vem är Ida Danielsson i korta drag?
Ida är en person som sprider positiv energi till de personer hon möter. Jag är en kreativ och driven person som gärna planerar lekarna till festen, drar igång barngympan på helgerna eller löpturen med grannen.

Vad fick dig att välja Konsultbolag1?
Jag fick direkt en positiv känsla av både företaget och medarbetarna. Det är en härlig stämning och en familjär känsla, det tilltalar mig. Att Konsultbolag1 är ett nischat konsultbolag inom två spännande området känns också det helt rätt.

Hur kom det sig att du började arbeta inom krav och test?
Jag har alltid funnit krav och test väldigt roligt och intressant. Det är två områden som jag ser fram emot att förkovra mig i.

Och hur har resan sett ut fram till att du nu börjar på Konsultbolag1?
De senaste fyra åren har jag arbetat inom offentlig sektor. Jag har där haft rollen utredare och kravanalytiker vilket bland annat innefattat förstudier, utredning, kravställande vid upphandlingar samt projektledare vid införande av nya IT-stöd. Jag har alltså varit väldigt bred i min kompetens och ser nu fram emot att endast ha två fokusområden.

Vad hittar du på när du inte arbetar?
Mycket tid spenderar jag med familj och vänner. Jag tycker om att ta en löptur eller cykla mountain bike i skogen. På vintern blir det mycket längdskidor och långfärdsskridskor.

Om du bara fick välja en frukt du fick äta i resten av ditt liv, vad hade du valt och varför?
Oliver, som faktiskt är klassificerad som en frukt (stenfrukt)! Att äta dem som de är eller som en god tapenade. Oliver passar till allt.

Dela artikeln