Välkommen Ida Sulasalmi till Konsultbolag1!

2017-09-13 Medarbetare Läst 2353 gånger

Ida Sulasalmi kliver in som ekonomiassistent och stärker ekonomiavdelningen inom bolaget.

Vem är Ida i korta drag?
Ida är en omtänksam och social person som gillar att göra människor glada. Jag har nära till skratt och jag kan bli väldigt lycklig av en sån enkel sak som att ett par skor jag spanat på länge är på rea.

Vad har du gjort tidigare och vad gör ekonomi till ett spännande område?
Under det senaste året har jag arbetat på Discovery Networks Sweden där jag var faktureringsansvarig för reklam på TV och Online. Det var väldigt spännande och intressant att lära sig hur det hänger ihop med det man ser på TV-skärmen hemma och hur det går till för att ett företag ska få köpa annons i TV. Ekonomi är spännande då det finns så mycket att lära sig inom området och jag själv anser att jag har ett siffersinne vilket gör det extra kul när man lättare hittar fel.

Vad är dina intryck av Konsultbolag1?
Mina intryck är att det är ett seriöst bolag som ser till att alla har det bra och trevligt på jobbet. För mig är det viktigt med trivsel på arbetsplatsen och det lägger jag stor vikt på när man ska till ny arbetsgivare. Detta var en bidragande orsak till varför jag valde just Konsultbolag1.

Vad tycker du ska bli spännande med en ny arbetsplats?
Jag ser framemot att lära känna nya människor och en helt ny bransch. Spännande även att lära sig mycket nytt inom ekonomi och fakturering.

När du inte arbetar, vad hittar du på då?
Umgås med vänner och familj eller är på gymmet. Spelar även fotboll i ett damlag (division 5) vilket jag tycker är superkul! Tycker även om att bada badkar och sjunga till schlagerlåtar, låter inte vackert dock.

Vilket djur påminner mest om dig själv och varför?
Jag skulle nog säga hund då det är det djur jag själv gillar bäst och som jag själv haft tidigare i hemmet. Hundar är lojala och gosiga vilket jag också är men kan även ryta ifrån om det är något jag inte tycker om.

Dela artikeln