Välkommen Jonas Östergren till kontoret i Gävle!

2018-02-01 Medarbetare Läst 2076 gånger

Vem är Jonas i korta drag?
Jag är en omtänksam och social person som gillar att lära mig nya saker och lära känna nya personer samt vara en god vän. Uppvuxen i Gävle och har nu åter flyttat tillbaka efter 17 år nere i Skåne och Kristianstad. Tycker om det mest inom sport dels att se på men även att utöva själv om tillfälle ges. Gillar att utmana mig själv genom att fixa det mest själv gällande att bygga, renovera och laga.

Vad har du för intryck av Konsultbolag1?
Då jag har jobbat som konsult ganska länge och har många gamla kollegor som redan jobbar här samt att jag jobbade med många från Konsultbolag1 på tidigare uppdrag så visste jag en del om KB1. Det är ett starkt bolag inom krav och test och alla de som jag jobbat med trivs väldigt bra här och det verkar vara en god och fin stämning mellan alla anställda oavsett vart man jobbar i landet eller vilken roll man har inom företaget. Och det är en viktig byggsten för att det ska vara ett bra klimat inom företaget.

Hur kom det sig att du började arbeta med test?
Har alltid varit nyfiken på hur saker fungerar och gillar rent allmänt att testa och felsöka på saker och ting. Att det blev mitt yrke till slut har väl varit lite av en slump men såklart har valen av de jobb jag haft varit med inriktning mot test av något slag. Gillar även att se lösningar på olika problem växa fram vilket kanske har att göra med att jag själv är ganska lösningsorienterad och tycker om att hitta lösningar på de saker som dyker upp i vardagen. 

Vad gör du på fritiden?
De senaste 2 månaderna har det blivit rätt mycket renovering då jag håller på att totalrusta den lägenhet som jag köpt i samband med min flytt från Skåne upp till Gävle. Att jobba med sådant tycker jag är väldigt spännande och roligt och utmanande. Annars så tränar jag gärna i någon form på min fritid och nu för tiden blir det oftast lite löpning samt lite styrka för att hålla igång kroppen. Annars spelar jag gärna något där man får jaga en boll av något slag. 😊 Gillar såklart att umgås med familjen, vänner, bekanta och att bara ta det lugnt.

Om du bara fick välja en frukt du fick äta i resten av ditt liv, vad hade du valt och varför?
Ja vad skulle jag välja… Får nog bli clementiner faktiskt då jag har svårt att se att man kan tröttna på de eftersom att de alltid smakar fantastiskt sött och gott.

Dela artikeln