Välkommen Josef Öhlmér till kontoret i Stockholm!

2016-08-26 Medarbetare Läst 3887 gånger

Hur känns det att kliva ombord på Konsultbolag1?
Riktigt roligt! Konsultbolag1 är en utmärkt plattform för mig som vill specialisera mig på krav och test. Nu kommer jag att kunna jobba med krav och test, prata om krav och test på fikarasterna och vidareutbilda mig inom krav och test utan att behöva lämna kontoret. Äntligen har jag hittat någon som tycker krav och test är lika viktigt som jag gör!

Vad är dina intryck av Konsultbolag1?
Det första jag märkte redan på första mötet var omtanken. Jag har fortsatt att märka en stor omtänksamhet i alla möten mellan mig och KB1 samt på de möten mellan KB1 och kunder jag närvarat vid. Det kombinerat med en hög kompetens och professionalism gör att arbetet flyter bättre på alla nivåer.

Vad har du för tidigare erfarenhet och varför tycker du att test är kul?
Senast jobbade jag som QA för Reporting på Ericsson Media Platform, före det var jag testledare för Stockholms lokaltrafiks uppgradering av trafikledningssystemet. Det var lite pirrigt för hade något gått fel hade det blivit stopp i hela Stockholms lokaltrafik. Det som gör krav och test så roligt är att jag så direkt påverkar hur slutkunden kommer att uppfatta produkten. Jag ser en direkt koppling mellan mitt jobb och kundnöjdheten.  

På fritiden, vad hittar du på då?
Jag gillar att jobba med händerna, det kopplar av huvudet, snickra/finsnickra är roligast. Umgås med familjen ger energi, sen spelar jag altsax i Gamla Uppsala Symphonic Band med cirka sex spelningar per år. Jag spelar även solo på bröllop och begravningar, eller bara ändå för att det är så roligt.

Dela artikeln