Välkommen Karin Hjern till kontoret i Gävle!

2018-03-21 Medarbetare Läst 2452 gånger

Vad var det som tilltalade dig med att börja på Konsultbolag1?

Jag hade hört talats om Konsultbolag1 dels för att de håller omtyckta kurser med hög kvalitet men också för att det var ett nystartat (i Gävle), spännande företag där minst en av mina kollegor skulle börja. Det kan också vara så att en av dessa kollegor var lite smått uppmuntrande till att jag skulle skicka in en spontanansökan 😉 varpå jag läste på om Konsultbolag1 och blev nyfiken.

Hur ser dina tidigare arbetslivserfarenheter ut?

Jag har tidigare arbetat i större organisationer, både inom privat- och offentlig sektor och då främst i ledande roller. Under mina samtliga 10 år har jag arbetat med och/eller nära externa kunder, något jag brinner för och sätter i fokus.  

Hur började du jobba med Projektledning/Krav?

Parallellt med att jag avslutade mina studier erbjöds jag en tjänst som kundansvarig på Ericsson, och efter ca 6 mån blev jag uttagen av Ericsson Sverige till 1 av 10 som företaget ville satsa extra mycket på just inom projektledning. Vi fick flertalet utbildningar, föreläsningar, mentorer m.m. under 1 års tid, sen dess har jag främst haft roller inom projektledning, verksamhetsutveckling, förändringsledning m.m. inom Ericsson och inom Lantmäteriet, något jag tycker är jätteroligt och spännande.

Vad tycker du är extra kul med din roll?

Att ständigt utvecklas och att hitta/få nya utmaningar driver mig i mitt arbete. Jag trivs väldigt bra i rollen som ”spindeln i nätet” som man ofta blir i rollen som projektledare. Att både få vara nära verksamhet och utveckling och få dessa att arbeta mot gemensamma mål är både spännande, utmanande och kul.  

På fritiden, vad tycker du om att göra då?

Jag är hästtjej och lägger en hel del tid i stallet, vilket är en bra avkoppling för mig i kontrast till ett ibland stressigt och mentalt krävande arbete. Min ständiga följeslagare hund Boss ligger också mig varmt om hjärtat och självklart att umgås med familjen, sambo och två bonusbarn. 

Vad tycker du är mest spännande med en ny arbetsplats?

Jag är ny i konsultrollen så det känns jättekul och spännande. Det ska bli spännande att komma till olika företag och organisationer för att på uppdrag gå in i deras processer. Jag ser också fram emot att få vara med och bygga upp och etablera ett företag (kontoret i Gävle) och självklart att lära mig mer om nya organisationer och företag.

Dela artikeln