Välkommen Magnus Wiberg till kontoret i Malmö!

2017-10-06 Medarbetare Läst 2044 gånger

Vad hade du för tankar om Konsultbolag1 innan du började?
Nu hade jag turen att göra ett uppdrag hos en kund via Konsultbolag1 så jag hade redan fått en bra bild av bolaget och dess kultur. Jag var därför helt säker på att Konsultbolag1 var rätt bolag för mig att välja. Ett stabilt bolag med många kunniga medarbetare och där man har fullt fokus på krav och test.

Hur ser dina tidigare arbetslivserfarenheter ut?
Jag har jobbat med test sedan 1995. Från början var det mest funktionella tester och test mot stordatorsystem på Ericsson och hos telefonoperatörer men efter det har det mest varit system- och acceptanstest. Jag har jobbat på bland annat på Ericsson, Tele2, Sony Ericsson, Anoto, Gambro, Tunstall och senast på Purple Scout.  

När det kommer till Test, vad tycker du är roligt då?
Jag tycker att det är extra skönt när man känner att de tester man gjort bidragit till en bättre produkt. Sen känner jag en tillfredsställelse att hitta både fel och missade funktioner. Får jag chansen att påverka hur produkten ska se ut och förklara hur jag tror att produkterna kommer att uppfattas av användarna så gör jag gärna det också.

Och på fritiden, vad gör du då?
På fritiden blir det mest golf men ibland blir det lite kitesurfing också. Sen är det alltid trevligt med andra aktiviteter som att gå ut och ta en öl med vänner eller att ha en spelkväll också. 

Vad är det konstigaste du har ätit?
Jag har funderat på den här frågan och kan faktiskt inte riktigt komma på något jättekonstigt. Kanske torkat fruktgodis? Är det liksom frukt eller godis?

Dela artikeln