Välkommen Manuela Alvarez till kontoret i Stockholm!

2017-09-04 Medarbetare Läst 2374 gånger

Vad har du för intryck av Konsultbolag1?
Mitt första intryck är att Konsultbolag1 är ett bolag som skapar mervärde för sina kunder genom att leverera service och produkter med hög kvalitet. Det tillsammans med att man fokuserar på bra samarbete och stort ansvarstagande gör att man håller sig konkurrenskraftig på marknaden över tid.

Vem är Manuela i korta drag?
Som person är jag ordningsam, nyfiken, positiv och bra på att samarbeta. Jag trivs med att jobba individuellt, men allra bäst tillsammans med andra i en projektgrupp. Jag gillar att ständigt växa, utvecklas kunskapsmässigt och som person.

Hur kom det sig att du började arbeta med test?
Som konsult i olika roller har jag arbetat i stora och små IT-projekt inom sektorerna energi, miljö, telekom, bank & finans samt offentlig sektor. Allt eftersom insåg jag vikten av test, för att säkerställa att kunderna får det de vill ha, och där väcktes mitt intresse för test allt mer.

Och hur har resan sett ut till där du är idag?
Det har varit en spännande resa. Jag kommer från vackra Asturias i norra Spanien och flyttade sedan till Sverige och här trivs jag utmärkt! Jag är civilingenjör i grunden och har jobbat som konsult i fyra år med bland annat test. Jag tycker att det ska bli roligt att börja på Konsultbolag1 och ser fram emot ett bra och givande samarbete med både kunder och kollegor.

Vad gör du på fritiden?
Jag tar långa promenader, umgås med vänner, lyssnar på musik, fotograferar, shoppar, heminreder och reser. Jag gillar även att besöka några av mina favoritplatser som är Högbondens Fyr vid Höga kusten, Torpshammar i Medelpad, Llanes i Asturias (Spanien) och Menorca (Spanien).

Om du bara fick välja en frukt du fick äta i resten av ditt liv, vad hade du valt och varför?
Jag skulle välja banan: gott, full av energi, lätt att hitta på flesta matbutiker och det går att köpa året om!

Dela artikeln