Välkommen Maria Gauld till kontoret i Malmö!

2017-06-13 Medarbetare Läst 2084 gånger

Hur känns det att börja på Konsultbolag1?
Det känns jättekul och spännande! Det verkar vara en härlig stämning med trevliga kollegor här på Malmökontoret

Vad var dina tankar om oss innan du började?
När jag blev kontaktad hade jag inte någon bild av Konsultbolag1. Men redan vid första mötet kändes det bra och rätt. Sedan var det en väldigt bra och smidig rekryteringsprocess där jag fick träffa flera nyckelpersoner som gav en bra bild av företaget.

Tidigare i karriären, vad har du gjort då?
De senaste fem åren har jag arbetat som SAP konsult hos Accenture, där jag har haft flera olika roller och arbetat i alla faser från kravinsamling till implementering av lösning. Innan dess bodde jag utomlands och jobbade då som Business Controller.

Vad tycker du gör kravhantering till ett spännande område?
Det nära arbetet med kunden, dess processer och utvecklingsområden. Jag tycker om interaktionen med verksamhetssidan och IT, där man själv utgör en viktig länk. Att dessutom få vara involverad i flera faser och få insyn och kunskap inom många områden gör det spännande.

När du inte arbetar, vad gör du då?
När jag är ledig umgås jag med familj och vänner. Jag är gärna ute i naturen. Jag älskar att resa och uppleva olika kulturer och språk.

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
2007 hade jag bott i Brisbane, Australien, med min nuvarande man i ca 6 månader. Självklart var livet väldigt annorlunda då det bara var vi två. Dessutom bodde vi ju i ett helt annat klimat än idag. Vi ägnade fritiden åt aktiviteter som klättring, löpning, vandring och camping. Kvällarna spenderades på restauranger, bio, sportevent och i vänners sällskap.

Dela artikeln