Välkommen Nina Saar till kontoret i Stockholm!

2018-03-27 Medarbetare Läst 2484 gånger

Vem är Nina i korta drag?
Jag är en Värmländska som är bosatt i Stockholm sedan 2004. Jag beskrivs av vänner som glad, social och har nära till skratt. Mina nära och kära kallar mig för släktens Leif GW Persson då jag är närmast besatt av kriminalserier och dokumentärer.

Vad har du gjort tidigare och vad gör test och kvalitetssäkring till ett spännande område?
Jag är ny i testbranschen och har tidigare arbetat på Sterilteknik på Karolinska. Där arbetade jag med steriliseringsprocessen, projektarbeten och även inköp och logistik. Under min föräldraledighet började jag att studera till Kvalitetssäkrare och Testare inom IT och fann ganska snart att detta var ett riktigt spännande detektivarbete som är både roligt och otroligt viktigt men som många gånger tas för givet när man pratar om systemutveckling.

Vad är dina intryck av Konsultbolag1?
Konsultbolag1 ser jag som ett mycket framstående bolag som nischat sig mot krav och test. Ett kvitto på det var att vi många gånger under utbildningen använde oss av ert utbildningsmaterial.

Vad tycker du ska bli spännande med en ny arbetsplats?
Det ska bli spännande att ta sig an nya utmaningar att fortsätta utvecklas tillsammans med ert härliga gäng.

När du inte arbetar, vad hittar du på då?
Hittar på allt möjligt roligt med min tvååriga dotter. Plöjer kriminalserier, böcker och poddar samt älskar att fotografera.

Dela artikeln