Välkommen Paulina Arnamo till kontoret i Stockholm!

2018-06-05 Medarbetare Läst 1945 gånger

Paulina har varit med oss sedan början av mars och är en av våra yngsta stjärnor.        

Vad var det som gjorde att du valde Konsultbolag1?
Konsultbolag1 har alltid varit det konsultbolag som har varit svårt att komma in på som junior, så när jag fick erbjudandet kände jag att det bara var att köra på! Sedan gillade jag även att det handlar om att göra det lilla extra för att hjälpa varandra på jobbet.

Har vi motsvarat dina förväntningar?
Mina förväntningar var att få jobba med personer som förstår hur viktigt test är. Jag förväntande mig en arbetsplats där jag trivs och jag hoppades verkligen att jag kunde få testa på testledning på riktigt! Och detta har jag fått göra, plus mycket mer.

Vilka utmaningar har du i ditt arbete?
Mina utmaningar just idag är när man inte vet vad man ska göra. Det finns hur mycket som helst att göra men man blir stoppad. Även sena ändringar är en utmaning jag stött på.

Har du några mål som du vill uppfylla under ditt yrkesliv?
Absolut! Jag vill bli testledare. Jag vill få vara med och påverka samt styra upp testandet. Mitt mål är att testleda någon annan förutom mig själv.

Hur tror du att kvalitet kommer att påverka vår bransch i framtiden?
Fler och fler kommer inse hur viktigt det är med kvalitet och varför man behöver testare och kravare. Det blir billigare att lösa buggar så tidigt som möjligt, om man hittar buggar redan vid kravandet kan man slippa stora kostnader om utvecklare måste omprogrammera.

Har du något att bjuda på som vi andra inte vet om dig?
Jag är utbildad fotograf! Jag gillar gamla amerikanska bilar och har ett stort intresse för datorspel.

Dela artikeln