Välkommen Ricardo Gonzalez till kontoret i Stockholm!

2017-03-01 Medarbetare Läst 1980 gånger

Hur känns det att kliva ombord på Konsultbolag1?
Det känns oerhört kul och spännande att få kliva på KB1-tåget! Hos min förra arbetsgivare tillbringade jag 9 år på samma tåg som både konsult och anställd. Jag valde Konsultbolag1 då jag såg möjligheten att fortsätta växa kompetensmässigt inom ramen för test och dess dagliga utmaningar. Jag gillar utmaningar och tror att jag kan tillföra en hel del till bolaget och till kommande uppdrag!

Berätta lite om dina tidigare yrkeserfarenheter?
Jag har en teknisk bakgrund som mer eller mindre baserats inom H&Ms IT Operations/Infra-avdelning. Där har jag haft en rad olika roller som helpdesk-agent med systemövervakning, utrullningskoordinator/felsökare av mjukvara eller systempatchar, testmiljöansvarig, kravanalytiker och även ansvarig teknisk koordinator.

Vad finner du roligt och utmanande när det kommer till Test?
Jag tycker om enkelhet och göra saker mer "hands-on" som det kan bli med test. Som testare är du den som har helhetsbilden och vet mest om systemet (oftast!). Jag tycker om att ha koll på läget.

När du inte arbetar, var hittar du på då?
Svaret är enkelt, jag tycker om att umgås med min fru samt leka med våra två innekatter - Fluffy och Kurre! Fluffy har gener av norsk-skogskatt och är väldigt fluffig. Kurre är mer av en normal katt som "kurrade" väldigt högt när han var liten, därav namnen. Laserpekarn och fjädrar på pinnar är det bästa dem vet och vi har haft många roliga stunder tillsammans. I övrigt har jag ett stort aktieintresse som startade våren 2015. Diskuterar gärna om ränta-på-ränta eller snöbolls-effekten, då jag är en utdelningsjägare i bra och stabila bolag.

Vilken är din favorithögtid och varför?
Fotbolls-VM! Turneringen går tyvärr vart fjärde år och bör anses som en högtid då världens bästa landslag möts och fightas om den åtråvärda och väldigt fina VM-bucklan.

Dela artikeln