Välkommen Ronny Nilsson till kontoret i Malmö!

2016-12-13 Medarbetare Läst 2321 gånger

Nu när du varit här en stund, vad är dina intryck av Konsultbolag1?
Fantastiskt intryck redan från början. Seriösa i allt, både med kunder och framförallt personalen. Vilket bemötande!

Tidigare i karriären, vad gjorde du då?
Jobbade tidigare i många år på Sony (Ericsson) som teamleader och mjukvarutestare med en testkoordinator roll dessutom. Tyvärr en av de många som förra sommaren fick gå. Men det var skönt med en kick där bak så att man kom vidare och in på en ny spännande bana med Konsultbolag1.

Vad med test tycker du är kul?
Allt! Det är roligt att testa och skönt att hitta felen innan de går ut i produktion hos slutanvändaren. Känslan att lämna över produkter som jag med stolthet kan leverera efter test! Har alltid varit intresserad av slutprodukter eftersom intresset för teknik är stort. Fokus har dessutom alltid legat på slutanvändaren.

Utanför arbetet, vad hittar du på då?
Försöker få ned mitt golfhandikapp som jag på äldre dagar börjat med. Inte lika smidig som ungdomarna men det är förbaskat roligt! Gillar dessutom att ta ut sportcykeln på några mils runda och träning på gymmet är inte helt fel. Sen har jag fem barnbarn som kräver sin tid också förutom renovering av huset och en stuga. Inser att det plötsligt lät mycket!

Vilken tid är din väckarklocka inställd på och varför?
Klockan ringer okristligt tidigt, redan 05:15. Men 15 minuter senare står jag vid bussen till Landskrona station där tåget förhoppningsvis väntar för vidare färd till kontoret i Malmö. Är på uppdrag hos kund men sitter in-house. Är absolut ingen morgonmänniska men det är skönt med en stund själv med test och annat på morgonen. Sedan kommer jag hem i vettigt tid så jag hinner med allt annat som ska göras. Tar ca 1 timme enkel resa om tågen går som de ska (vilket de dock inte alltid gör i Skåneland) och då är det känslan att komma hem tidigt som gör att jag kliver upp tidigt på morgonen, även om det ibland tar emot lite.

Dela artikeln