Välkommen Sara Fredriksson till kontoret i Stockholm

2018-02-13 Medarbetare Läst 2017 gånger

Vem är Sara i korta drag?
Jag är en perfektionist som tycker om att ha mycket att göra, men också en kreativ drömmare som uppskattar det vackra i livet. Jag är lättskrämd men har samtidigt en stor portion humor. Jag älskar planering, ordning & reda och ogillar att tappa kontrollen. Numera vågar jag utmana mig själv med att gå utanför min bekvämlighetszon. 

Vad har du gjort tidigare och vad gör test och kvalitetssäkring till ett spännande område?
Jag har arbetat med test sedan 2006 och började min karriär som testare hos Cinnober. Åtta år senare gick jag vidare till Max Matthiessen som testande testledare.

Det jag tycker gör test- och kvalitetssäkring till ett spännande område är den möjlighet man har att som testare få vara delaktig i stora delar av utvecklingsprocessen. Samarbetet med andra kompetenser, möjligheten att få arbeta med förbättringar och nya möjliga lösningar gör också yrket spännande. Med sin specialistkunskap kan testaren inspirera och motivera medarbetarna till att få in ett gemensamt kvalitetstänk. Jag tycker att testyrket är kreativt, både i att sätta sig in i hur systemen ska användas och i att hitta problem och avvikelser med lösningar. Lika roligt som det faktiskt är att hitta problem, lika roligt är det att se att systemen fungerar. Som användare finns det inget mer frustrerande än teknik som strular och det känns kul att vara en del av en fungerande lösning.

Vad är dina intryck av Konsultbolag1?
Jag tycker att företaget känns varmt, familjärt och professionellt. Hos de personer jag har träffat verkar det också finnas en nyfikenhet och vilja att hela tiden utvecklas.

Vad tycker du ska bli spännande med en ny arbetsplats?
Jag ser fram emot att lära känna alla nya människor här och se hur vi kan lära oss av varandras erfarenheter. Det känns speciellt spännande med en arbetsplats som fokuserar på precis det jag är intresserad av.

När du inte arbetar, vad hittar du på då?
Fritiden spenderar jag mestadels med min sambo och våra två döttrar. Som tränare för yngsta dotterns fotbollslag och äldsta dotterns innebandylag är jag sällan sysslolös. Jag försöker hinna med att gå på gymmet ett par gånger i veckan. Jag är också väldigt intresserad av mat, både att laga och att äta, och bjuder gärna in till middag. I övrigt älskar jag att resa och fantiserar alltid om nästa resmål.

Dela artikeln