Välkommen Stephanie Acebo!

2016-05-20 Medarbetare Läst 2416 gånger

Stephanie Acebo kliver ombord på Konsultbolag1 som rekryterare och stärker rekryteringsprocessen inom bolaget.

 

Så du ska vara med att stärka och utveckla rekryteringsprocessen?
Ja, just nu händer det mycket spännande hos våra kunder där efterfrågan på bl.a. testkompetensen är stor. Så det känns väldigt spännande och roligt att få vara med och tillhandahålla kompetenta kandidater till bolaget.

 

Vad är dina intryck av Konsultbolag1?
IT-branschen är för mig relativt ny mark och när jag förstod att Konsultbolag1 verkligen brinner för kravhantering och test, samt är väl etablerade inom IT-branschen, kände jag att det här är ett spännande bolag som jag vill hoppa på och utvecklas inom.

 

Vad har du gjort tidigare och vad är det som gör rekrytering till ett roligt område?
Jag blev nyligen nyexaminerad efter fyra års studier på Linköpings universitet, där jag vid sidan av studierna varit rekryteringsansvarig för den ideella föreningen Linwin. Där fick jag ansvara för hela rekryteringsprocessen från ax till limpa med annonsering och CV granskning till intervjuer och presentation, vilket var väldigt kul och lärorikt. Jag tycker om att träffa nya människor i spännande miljöer vilket man bl.a. får göra inom rekrytering.

 

Så vad gör du på fritiden?
Skidåkning ligger mig varmt om hjärtat och åker det så ofta som tillfället ges. Jag är också en sådan som kliver av cykeln för att stanna och klappa en katt på vägen, en ”crazy catlady” med andra ord. Har två fina katter hemma. Testade på golf för första gången förra sommarn, vilket var en utmaning men spännande och något jag vill bli bättre på. Annars umgås jag gärna med vänner och familj över olika matupplevelser tillsammans.

Dela artikeln