Välkommen Tatiana Ozhigova till vårt kontor i Stockholm!

2018-06-19 Medarbetare Läst 1892 gånger

Vem är Tatiana i korta drag?
En positiv och glad människa som gillar att ha många bollar i luften och uppnå bra resultat tillsammans med andra.
Jag har vissa perfektionistiska drag i mig, och det handlar om strävan att göra bra det som man nu bestämmer sig att lägga sin tid och sitt liv på. Sedan är jag också eftertänksam och analytisk och det känns naturligt för mig att lyssna och tänka först innan jag ska agera.

Vad har du gjort tidigare och vad gör kravhantering till ett spännande område?
Jag har alltid haft ett stort intresse för hur saker och ting fungerar inom organisationer och hur man kan skapa värde på ett så effektivt och hållbart sätt så möjligt i en miljö där människan står i fokus. Själv tycker jag inte om rutiner och ser gärna att vi använder våra hjärnor till kreativt arbete vilket höjer livskvalité. Där passar IT mycket bra eftersom det handlar om automatisering av rutiner och processer som går att beskriva och modellera. Efter ett antal år som ekonom, revisor och IT systemansvarig kom jag in på kravhanteringsspåret som innehåller alla komponenter som jag tycker är roliga att syssla med: beskriva behöv/krav med hjälp av språk och modeller, kommunicera med diverse intressenter i syfte att tydliggöra verkligheten och få svar på viktigaste frågorna om VEM, VAD och VARFÖR, och på så sätt bidra till effektiva och smarta IT lösningar.

Vad är dina intryck av Konsultbolag1?
Jag kom först i kontakt med Konsultbolag1 för några år sedan när jag tillsammans med mina kollegor gick en kurs inom Effektiv Kravhantering. Nu känns det spännande att få börja jobba på ett företag dess affärsidé handlar om krav och test – precis det som jag själv brinner för! Det i kombination med en företagskultur som sätter i fokus kompetens, kvalité och familjekänsla skapar den miljö som jag trivs bra i.

Vad tycker du ska bli spännande med en ny arbetsplats?
Det kommer bli kul att jobba mot kund, och lära känna nya människor, organisationer, branscher, processer och system och hjälpa kunder med kravhanteringsfrågor. Känns tryggt att ha Konsultbolag1 bakom ryggen när man ska ut och träffa kund. Det både sätter krav på mig som konsult och stärker mig mentalt vilket kommer bidra till hög nivå på leverans tror jag.

När du inte arbetar, vad hittar du på då?
Min livsfilosofi går ut på att leva sin dröm och att kontinuerligt utvecklas som person. Jag hämtar livsenergi från olika sporter som tennis och skidåkning, dans, pianospel och sociala aktiviteter. Vandring i naturen är den aktivitet som jag tycker är bäst för att uppnå balans och harmoni.

Vilket djur påminner mest om dig själv och varför?
Det får nog bli en katt eftersom jag är lugn och kommer bra överens med andra samtidigt som jag har mina egna idéer och är ganska självständig.

Dela artikeln