Varmt välkommen Sofia Willner till kontoret i Stockholm!

2016-05-26 Medarbetare Läst 2245 gånger

Hur känns det att vara på plats?

Kalas! Äntligen! Jag började direkt på Länsförsäkringar, och det är full fart och mycket att sätta sig in i, så jag är lite yr i huvudet än så länge. Men det känns helt ok, jag har gott om kompetenta kollegor att fråga när det behövs.


Vad är dina intryck av Konsultbolag1?

Jag har ett mycket gott intryck av Konsultbolag1 och mina nya kollegor. Proffsiga och kompetenta men utan att det blir stelt. Det finns utrymme för personlighet, och det är viktigt för mig.


Vad har du gjort tidigare och vad inom test tycker du är kul?

Jag har jobbat mycket med IT inom retail, först från verksamhetssidan på Systembolaget och sedan från systemleverantörssidan på Heads Svenska AB som utvecklar och levererar ett affärssystem för detaljhandel. Det som fick mig att falla för test från början är fortfarande det jag tycker är roligast; att få vara med och fajtas för att slutanvändarens behov är i fokus och att användbarhet ska värderas lika högt som avancerad funktionalitet.


Så vad hittar du på utanför ditt jobb?

Min huvudsakliga hobby är musik, jag sjunger bland annat i en kör, där vi har repetitioner en kväll i vecka och ca 3 konserter per termin. Och så försöker jag komma ut och springa några gånger i veckan med varierande framgång över säsongerna. På vintern är jag en entusiastisk men inte särskilt skicklig längdskidåkare. Helger och semestrar ägnar jag åt att umgås med mina vänner och åt att resa. Om några veckor blir det ett återbesök i New York, vilket ska bli fantastiskt kul!

Dela artikeln