Vi har anställt vår första konsult i Gävleborg!

2017-05-08 Medarbetare Läst 1951 gånger

Konsultbolag1 öppnade nyligen upp i Gävleborg, och har redan hunnit anställa sin första konsult. Välkommen Madelaine Sandahl!

Vad var det som gjorde att du fastnade för Konsultbolag1?
Att Konsultbolag1 fokuserar på krav och test - två områden jag fastnat för under min tid som systemförvaltare och önskat jobba vidare med då det är så viktigt.

Nu när du börjat, hur känns det att vara på plats?
Mycket spännande och kul för det första. För mig är det ju mycket som är nytt, både arbetsuppgifterna och rollen som konsult men känner nu att jag verkligen hamnat rätt.

Hur känns det att börja som första konsult i Gävleborg?
Fantastiskt! Jag ser ett stort behov av den typen av nischad verksamhet i Gävle med omnejd och tittar man på marknaden är den mycket lik den som finns i Falun/Borlänge där Konsultbolag1 redan har ett lyckat koncept. Så jag ser fram emot att få ett gäng kollegor på hemmaplan och visa Gävle vad Konsultbolag1 står för.

Vad har du arbetat med tidigare?
Jag har varit på ICA AB/ICA Sverige AB sedan 2007 och började min bana där på deras IT support mot butik för att sedermera 2010 kliva in som systemförvaltare. Som System Engineer på VUIT och verksamhetsutveckling IT arbetade jag bl.a. med kassasystemet och självscanningen. Där byggde jag upp test under min tid eftersom det inte fanns i någon större skala när jag började.

Vad tycker du är extra kul när det kommer till att arbeta med Test?
Jag har en tendens till att vara bra på att se helheten och har främst jobbat med acceptanstester. Felsökning när något går fel är det som jag kan tycka är lite extra kul och att hitta bästa sättet att använda en applikation användarmässigt.

Hur ser din fritid ut när du inte arbetar?
Jag har en dotter som nyligen fyllt två år och fram till kl 20 på kvällen är det som gäller att försöka få i henne mat och nattad i vettig tid. Sedan kryper jag gärna upp i soffan med en serie via Netflix eller HBO och virkning för händerna att pyssla med. Virkningen kom med graviditeten och har fått vara kvar, ett bra sätt att inte tänka på en massa måsten.

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? 
För tio år sedan hade jag precis bestämt mig för att lägga av med säsongsarbetet inom restaurangbranschen och verkligen ta tag i att skaffa ett jobb inom IT. Jag hade ju ändå gått den där högskoleutbildningen sju år tidigare och hade dåligt samvete för det och blev påmind varje gång CSN skulle avbetalas. Det tog många år innan abstinensen minskade. För varje år i november ville jag packa väskorna för att åka upp till mitt kära Hundfjäll i Sälen och installera mig i det lilla säsongsboendet för ännu en fartfylld vinter.

Dela artikeln