Vi presenterar vår nya Åtagandeansvarig: Anneli Söderdahl

2017-02-20 Medarbetare Nyheter Läst 4410 gånger

Hej Anneli, vad härligt att du har klivit in i vår nya roll som Åtagandeansvarig!
Tack, det känns väldigt roligt att komma igång och det ska bli intressant att se hur vi kan jobba vidare för att utveckla våra åtagandeleveranser.

Vad är egentligen ett åtagande?
Det innebär att vi förutom våra utbildningar och specialistkonsulter även levererar test eller kravhantering som tjänst. Vi tar helt enkelt helhetsansvaret för allt som har med test eller kravhantering att göra. Det betyder att kunden kan fokusera till fullo på sin kärnverksamhet, och göra det dem är bra på, medan vi som är specialister inom området tar ansvar för kvalitetssäkringen.

Vill du berätta lite om rollen som Åtagandeansvarig? Vad innebär den och vilka ansvarsområden har du?
Det är en ny roll på bolaget som kommer av att vi vill fokusera mer på våra åtaganden. Jag kommer att arbeta med våra nuvarande kunder, men även fokusera på nya kunder för att identifiera var åtagande som tjänst kan vara ett bättre alternativ än att erbjuda enskilda konsulter. Fokus kommer att ligga på att se till att vi kontinuerligt levererar hög kvalitet samt jobba strategiskt för att utveckla och förbättra våra leveranser.

Du har ju en lång erfarenhet av att arbeta med test och kravhantering, men hur hamnade du här på Konsultbolag1?
Innan jag började på Konsultbolag1 har jag jobbat inom test och testledning i Göteborg och när vi för ungefär 6 år sedan bestämde oss för att flytta till Stockholm var Konsultbolag1 ett väldigt lockande alternativ. Det kändes redan från första mötet som ett väldigt trevligt och seriöst bolag vilket också är anledningen till att jag trivs så bra.

Och hur gick du sedan vidare till den här rollen?
Jag har flera års erfarenhet av att jobba i ett teståtagande som har utvecklats mycket under åren. Det har varit väldigt lärorikt och jag har fått vara med om både utmaningar och möjligheter på olika nivåer och i olika roller, vilket har gett mig en bred erfarenhet. När vi nu satsar mer på åtaganden tror jag att den här rollen kommer att vara en rolig utmaning.

Vad känner du rent spontant kring uppdraget och framtiden på Konsultbolag1?
Det ska bli väldigt spännande att påbörja arbetet för att se hur vi kan ta våra åtagandeleveranser till nästa nivå!

Dela artikeln