Vi välkomnar Marie Furmarker som konsultchef på Konsultbolag1 Qpartner AB

2016-08-29 Medarbetare Nyheter Läst 2890 gånger

Marie har ett stort intresse för människor, ledarskap och personlig utveckling. I grunden är hon civilingenjör och har erfarenhet från leveransåtagande inom systemutveckling och förvaltning samt outsourcing av drift och utveckling. Marie har en gedigen erfarenhet inom konsultbranschen och kommer senast från rollen som affärsområdeschef på Visma Consulting.


Nu har du varit på Konsultbolag1 i någon vecka, hur är känslan?

Det är intressant och nytt för mig att arbeta med en så tydlig affär- Krav och Test. Att kliva in på kontoret på morgonen och känna pulsen från utbildningsverksamheten  väcker stolthet och signalerar framåtanda.


Berätta kort om dig själv?

Jag är gift och mor till tre döttrar -  15, 13 och 5 år gamla med tre helt olika personligheter och karaktärer. Med detta kommer även rollen som taxichaufför, diplomat, krishanterare, vägvisare, kompis och trösterska. Otroligt spännande och utmanande! Jag är med i två bokcirklar, som jag försöker hinna med. Jag älskar (men hinner sällan) att reflektera och drömma mig bort, ibland med ett glassigt inredningsmagasin i handen.


Hur hamnade du på Konsultbolag1?

Jag sökte ett företag med tydlig affär och ett mer personligt företagsklimat. Konsultbolag1 kändes helt rätt. 


Vad ser du mest fram emot med att arbeta hos oss?

Jag ser mest fram emot att arbeta på ett företag där människorna förenas i ETT gemensamt kompetensområde och få vara med och arbeta med den kraften och potentialen som det innebär. Jag tror att jag kan bidra med min erfarenhet av förändringsarbete och medarbetarengagemang och att det kommer att hjälpa oss att växa och bli ännu bättre på att både driva marknaden och Konsultbolag1 framåt.

Dela artikeln