Vi välkomnar Sam Fouladirad till vårt kontor i Malmö!

2018-04-06 Medarbetare Läst 1463 gånger

När du tänker på Konsultbolag1, vad tänker du då?

Då tänker jag på vilket otroligt skönt gäng som jag har fått chans att bli del av. Alltid massa skratt och glada miner. Man skulle nästan kunna tro att det skulle påverka vårt arbete men faktum är att när man trivs och är så bekväm på en arbetsplats presterar man till och med bättre!

Vad har du arbetat med tidigare?

När jag läste systemvetenskap jobbade jag bl a som restaurangvärd, flyttgubbe och brevbärare. Jag har även jobbat mer än  ett år som konsult på möbelvaruhuset i Helsingborg där jag var en del av IPOS projektet som transformerar och uppdaterar deras kassasystem för hela världen. Mitt huvudansvar där var att sätta upp testmiljöer och utföra testning.

Vad är roligast när det kommer till Test?

Att få den perfekta blandningen av människor och teknik. Jag själv är en ganska social person samtidigt som jag givetvis är teknikintresserad. Att gå från att exempelvis diskutera och analysera krav i grupp med andra i teamet till att realisera själva testningen med alla verktyg och system det medför passar mig perfekt.

På fritiden, vad gillar du att göra då?

Då är det mycket musik som gäller, jag är en allätare men lyssnar främst på mycket House och Disco. Sen i somras hostar jag även ett sorts radioprogram, Radio Ystadsgatan, med tre andra polare där vi bokar båda större och mindre etablerade lokala DJs/producenter och livestreamar showen via bl a Facebook. Checka gärna in! Så behöver ni någonsin en DJ vet ni vem ni kan boka till rabatterat pris! 

Vilken är din favorithögtid och varför?

Min favorithögtid är utan tvekan midsommar, varmt väder (eller jag vet inte om jag vågar hoppas på det denna sommar då det kan börja snöa), sköna människor, god mat och givetvis snaps!

Dela artikeln