Våra seminarium är kostnadsfria men antalet platser är begränsade.

Skicka in din intresseanmälan redan nu.

Effektkartan som livboj

Kostnadsfritt seminarium

OM SEMINARIET:

Har du svårt att förklara för kollegor och chefer hur ni saknar den röda tråden i ert IT-system? Är du frustrerad över att ni skulle kunna så vara så mycket bättre på att knyta ihop systemet och dess funktioner med användarnas verkliga behov?

Går du vilse i alla krav som antingen kolliderar med varandra eller fokuserar på interna behov snarare än verklig nytta? Hamnar de bra prylarna alltid längst ner på att-göra-listan eller backloggen?

Du är frustrerad kravanalytiker, IT-projektledare, produktägare eller något snarlikt. Till vardags sliter du med att mot alla odds hålla kvaliteten uppe. 

Du får nu chansen att lära dig vad en effektkarta är och hur den hjälper dig. Du lär dig att visualisera era utmaningar och möjligheter så tydligt att kollegor och ledning helt enkelt kan ducka för dina lysande slutsatser!

Välkommen med din anmälan.

Varmt välkommen!

FÖRELÄSARE:
Göran Åbonde, ÅF

Göran Åbonde är problemlösande konsult på Digital Quality (Konsultbolag1), ett specialistområde inom IT Solutions på ÅF. Med lång bakgrund från kundsidan har han framgångsrikt tampats med samma utmaningar som du, och bjuder nu på några av sina bästa knep.

 

INTRESSEANMÄLAN

Effektkartan som livboj


STOCKHOLM

FREDAG 25 OKTOBER

07:30 - 09:00

Vi serverar en härlig frukost från 07:30. Föreläsningen pågår 08.00-09.00

Lokal: Dataföreningen Kompetens, F7, Fleminggatan 7, Kungsholmen

 

GÖTEBORG

DETTA SEMINARIUM HÅLLS EJ I GÖTEBORG


Om du är intresserad av att ha ett företagsinternt seminarium hos dig, eller vill skriva upp dig på intresselistan för detta seminarium framgent ska hållas i Göteborg, skicka ett mail till

seminarium@konsultbolag1.se 

 

MALMÖ

DETTA SEMINARIUM HÅLLS EJ I MALMÖ


Om du är intresserad av att ha ett företagsinternt seminarium hos dig, eller vill skriva upp dig på intresselistan för detta seminarium framgent ska hållas i Malmö, skicka ett mail till

seminarium@konsultbolag1.se