Vi kommer gärna till dig med våra föreläsningar!

Effektkartan som livboj

OM SEMINARIET:

Har du svårt att förklara för kollegor och chefer hur ni saknar den röda tråden i ert IT-system? Är du frustrerad över att ni skulle kunna så vara så mycket bättre på att knyta ihop systemet och dess funktioner med användarnas verkliga behov?

Går du vilse i alla krav som antingen kolliderar med varandra eller fokuserar på interna behov snarare än verklig nytta? Hamnar de bra prylarna alltid längst ner på att-göra-listan eller backloggen?

Du är frustrerad kravanalytiker, IT-projektledare, produktägare eller något snarlikt. Till vardags sliter du med att mot alla odds hålla kvaliteten uppe. 

Lär dig vad en effektkarta är och hur den kan hjälpa dig. Lär dig att visualisera era utmaningar och möjligheter så tydligt att kollegor och ledning helt enkelt kan ducka för dina lysande slutsatser!

FÖRELÄSARE:
Göran Åbonde, ÅF

Göran Åbonde är problemlösande konsult på Digital Quality (Konsultbolag1), ett specialistområde inom IT Solutions på ÅF. Med lång bakgrund från kundsidan har han framgångsrikt tampats med samma utmaningar som du, och bjuder nu på några av sina bästa knep.