Våra seminarium är kostnadsfria men antalet platser är begränsade.

Skicka in din intresseanmälan redan nu.

Från ? till !

- Hur du går från abstrakt till konkret

OM SEMINARIET:

Ibland händer det att vi går direkt på de digitala lösningarna utan en klar bild på det bakomliggande behovet som faktiskt ska lösas. Ofta har vi redan behovet klart för oss när vi sätter igång, men under resans gång inser vi att det var andra eller fler behov som borde ha prioriterats.

Hur undviker man dessa fällor och kan vi med hjälp av välutvecklade modeller lösa matköerna på säg Gröna Lund?

Seminariet hålls i samarbete med inUse som också ingår i ÅF Digital Solutions. Talarna Chris Hofstetter och Mikael Sköld  kommer att visa vilka synergier som finns mellan områdena tjänstedesign och kravhantering av IT-system.

Föreläsningen ger dig verktyg för att både illustrera dessa problem för viktiga intessenter samt bedriva mer effektfull utveckling av IT-system. Du får också en översikt över konkreta metoder och modeller som kan appliceras i ditt sammanhang, oavsett hur du jobbar i dag.

Varmt välkommen!

FÖRELÄSARE:
Chris Hofstetter, Konsultbolag1 och Mikael Sköld, inUse 

Konsultbolag1 och inUse är en del av ÅF Digital Solutions

INTRESSEANMÄLAN


STOCKHOLM

FREDAG 19 OKTOBER

07:30 - 09:00 

Vi serverar en härlig frukost från 07:30. Föreläsningen pågår 08.00-09.00

MALMÖ

DETTA SEMINARIUM KAN VI HÅLLA I MALMÖ. Datum ej bestämt. 

Om du är intresserad av att ha ett företagsinternt seminarium hos dig, eller vill skriva upp dig på intresselistan för att detta seminarium framgent ska hållas i Malmö, skicka ett mail till
[email protected].

 

FALUN

DETTA SEMINARIUM KAN VI HÅLLA I FALUN. Datum ej bestämt.

Om du är intresserad av att ha ett företagsinternt seminarium hos dig, eller vill skriva upp dig på intresselistan för att detta seminarium framgent ska hållas i Falun, skicka ett mail till
[email protected].