Våra seminarium är kostnadsfria men antalet platser är begränsade.

Skicka in din intresseanmälan redan nu.

Lösenordsfria inloggningstekniker

Kostnadsfritt seminarium

OM SEMINARIET:

Inloggningstekniker som inte glömmer bort användaren

Har du någonsin glömt ditt lösenord, varit irriterad över krångliga inloggningsformulär eller haft svårt att logga in? Då är du som många andra användare.

Som produktägare, kravanalytiker, IT-projektledare eller liknande har du kanske önskat att registrering- och inloggningsprocess till de IT-tjänsterna du har ansvar för vore smidigare, men det blev aldrig riktigt aktuellt.

Föredraget presenterar hur autentiserings landskap förändrar på rasande fart och hur en säker och användbar lösning är möjlig.

Om du har svårt att navigera bland de nya teknikerna kommer denna inspirationsföreläsning hjälpa dig och presentera vilka punkter du behöver du tänka på om du vill sätta igång och vilka risker finns att inte göra något.

Varmt välkommen!

FÖRELÄSARE:
Pierre Vanderpol, AFRY IT Solutions

Pierre har lång erfarenhet från olika sorts IT-projekt, senaste inom uppkopplade lastbilar. Med en bakgrund som systemutvecklare har Pierre under de senaste åren haft roller som produktägare, SCRUM master, projektledare och teamcoach. 

 

INTRESSEANMÄLAN

Lösenordsfria inloggningstekniker


STOCKHOLM

FREDAG 24 JANUARI

07:30 - 09:00

Vi serverar en härlig frukost från 07:30. Föreläsningen pågår 08.00-09.00

Lokal: Dataföreningen Kompetens, F7, Fleminggatan 7, Kungsholmen

 

GÖTEBORG

DETTA SEMINARIUM HÅLLS EJ I GÖTEBORG


Om du är intresserad av att ha ett företagsinternt seminarium hos dig, eller vill skriva upp dig på intresselistan för detta seminarium framgent ska hållas i Göteborg, skicka ett mail till

seminarium@konsultbolag1.se 

 

MALMÖ

DETTA SEMINARIUM HÅLLS EJ I MALMÖ


Om du är intresserad av att ha ett företagsinternt seminarium hos dig, eller vill skriva upp dig på intresselistan för detta seminarium framgent ska hållas i Malmö, skicka ett mail till

seminarium@konsultbolag1.se