Över 100 specialister

Specialistkonsulter


Över 100 specialister

Vi är fler än 100 specialister inom kravhantering och test, vilket gör oss till Sveriges största bolag inom vår nisch. För dig som kund betyder det att du inte bara får en erfaren konsult, utan du får tillgång till den samlade kompetensen från hela bolaget. För dig som konsult innebär det att du alltid har kollegor med kunskap i ryggen. Tillsammans har vi erfarenhet från alla större branscher och teknikområden.

 

Hög kompetens och erfarenhet kombinerat med genomförandekraft

Våra konsulter har mångårig erfarenhet från både linjeroller och konsultroller. Givetvis är de certifierade inom ISTQB och IREB (tidigare REQB). De har med sig en egen verktygslåda men har också en förståelse för din organisations specifika lösningar. Våra konsulter är förknippade med återkommande kunder, personligt engagemang och en förmåga att driva och leverera uppdrag som verkar omöjliga.

 

Flexibla lösningar anpassade för dig

Tack vare att vi är över 100 specialister med gedigen erfarenhet kan vi möta just ditt specifika behov. Vi kombinerar rätt kompetens med multidisciplinära team för att skapa en flexibel lösning för varje kund. Dessutom har vi utbildningar och handledare, vilket innebär att vi kan hjälpa er med er utmaning här och nu, samtidigt som vi ökar er egen förmåga över tid.

 

Dela

Från bloggen