Utbildningar med kvalitet

Utbildning

Vi erbjuder både öppna kurser hos oss eller företagsanpassade program hos dig. Välkommen.

NYHET: Våra kurser som går i Stockholm genomförs på Fleming7, Fleminggatan 7, Kungsholmen.  

Kursstartsgaranti

Vi är helt unika med vår kursstartsgaranti. När du bokar dig på en kurs hos oss kan du vara säker på att den kommer att genomföras. Kursstartsgarantin gäller för alla kurser.

Läs mer här  

Specialistkompetens i klassrummet

Vi är specialister på kravhantering och test. Alla våra lärare har lång erfarenhet inom yrket. Dessutom har vi över 100 kollegor som brinner för ämnet. Vi träffar hundratals organisationer och har över tusen kursdeltagare varje år. Det gör att vi har stor förståelse för de utmaningar som finns i branschen, och kan erbjuda inte bara våra egna utan även andras lösningar. 

Förmågan att förmedla

Våra lärare är inte enbart specialister på kravhantering och test, utan även på pedagogik. Våra lärare genomför fler än 40 utbildningar per år. Därför är vi extra skickliga på att förmedla kunskap, både till individer och grupper. Vi bygger upp våra kurser med eget kursmaterial som följer en röd tråd och är noggranna med att balansera teori med övningar och praktik. Vi inser att även bemötande, kursupplägg, kurslokal och mat är av betydelse för din kursupplevelse. Vi lämnar ingen detalj åt slumpen.

BOKA KURS!


Samlat kundbetyg: 5,3 av 6

Baserat på frågor om kursmaterial, lärare, mat, lokal, bemötande, innehåll.  

Kontakta oss

Dela

KOMMANDE KURSER